Over ons

Het gezelligste bruine café van Elst…
De plek waar altijd wat gebeurt ! 

Sinds de opening in december 2003 is café In den Ommelanden de gezelligste ontmoetingsplek van Elst. Een sfeervol bruin café waar zowel jong als oud zich thuis voelt.

Een café dat bol staat van de activiteiten. Van live-muziek tot Pubquiz, van pooltoernooi tot thema-feest of proeverij. We proberen de agenda elke maand te vullen met zoveel mogelijk verschillende activiteiten.  Zo bieden wij voor elk wat wils en valt er dus voor iedereen altijd wel wat te beleven.

Café In den Ommelanden is naast een gezellig bruin café tevens de perfecte locatie voor een feestelijke borrel of een spetterende feestavond. Het café beschikt daarnaast over een ruime vergaderruimte, zodat u in alle rust kunt vergaderen. Hierbij heeft u uiteraard de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch, diner of afsluitende borrel in informele sfeer.

Vaste prik bij In den Ommelanden!

Elke vrijdagavond Dobbelen!

Tussen 21.00 uur en 23.00 uur

Bij elke bestelling van minimaal vier drankjes mag je een worp doen met de grote gele dobbelsteen. Gooi je twee dan win je gratis hapjes, gooi je vier dan win je vier gratis shotjes en gooi je zes dan krijg je de bestelde drankjes van ons!

Veel leuker kan je weekend niet beginnen!

Speciaalbieravond!

Elke donderdag

Elke donderdag speciaalbieravond met maar liefst 10% korting op alle speciaalbier.
Daarnaast presenteren wij elke maand een bijzonder speciaalbiertje van de tap. Deze is per twee te bestellen met een leuk bijbehorend plankje met een bijpassend kaasje of worstje.

Kom en laat je verrassen!

Gewoon lekker borrelen

Wanneer jij wilt

Ons gezellige café in het hart van Elst is een mooie gelegenheid om even heerlijk te ontspannen in ieder gezelschap.Je kunt bij ons genieten van lekkere drankjes en hapjes in een gezellige en ontspannen sfeer. Spreek gezellig af met vrienden en vriendinnen. Een potje poolen, een potje darten of gewoon een drankje doen…
Bij ons kan het allemaal!

Stuur ons een bericht

Graag nodigen wij u uit de diverse mogelijkheden van het café via de site te onderzoeken. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u ons altijd mailen of bellen onder nummer (0481) 352 022.