Mogelijkheden

De perfecte locatie voor een borrel of feest!

Café In den Ommelanden is naast een gezellig bruin café tevens de perfecte locatie voor een feestelijke borrel of een spetterende feestavond. Het café beschikt daarnaast over een ruime vergaderruimte, zodat u in alle rust kunt vergaderen. Hierbij heeft u uiteraard de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch, diner of afsluitende borrel in informele sfeer.

Graag nodigen wij u uit de diverse mogelijkheden van het café via de site te onderzoeken. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u ons altijd mailen of bellen onder nummer (0481) 352 022.

Feestelijke borrel

Altijd ruimte voor een borrel

De indeling en aankleding van café In den Ommelanden, maken samen de perfecte locatie voor een feestelijke borrel, receptie, verjaardag of andere aangelegenheid voor gezelschappen van klein tot groot. Voorafgaand wordt alles doorgenomen zodat we de middag of avond geheel naar uw wens kunnen invullen. De keuze hoe u deze borrel aan wilt kleden is aan u. Koffie met gebak of petitfours, warme of koude bittergarnituren, hapjesbuffet, tapas buffet of uitgebreide koude of warme buffetten; u mag het zelf invullen.

Feestavonden

Heeft u iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Café In den Ommelanden heeft in de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd als het gaat om feesten en partijen. Wat is er heerlijker dan het vieren van een verjaardag of trouwdag zonder je druk te hoeven maken over de aankleding, hapjes en dranken en natuurlijk de afwas. Wij zorgen er graag voor dat u volledig kunt genieten van uw eigen feestje! Voor zowel grote als kleinere gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Besloten feestavonden

Je eigen feest vieren?

Op zaterdagavond bieden wij u de mogelijkheid om een feest in besloten kring te vieren. De deuren blijven op deze avonden gesloten voor onze reguliere gasten. Vanaf 20.00 uur kunt u uw gasten ontvangen in ons gezellige bruine café. Het café biedt ruimte aan groepen van 60 tot 150 gasten. Koffie met gebak, warme en koude bittergarnituren, hapjesbuffetten, koude en/of warme buffetten, saté of beenham of luxe belegde broodjes. De invulling van de feestavond is geheel aan u. Wij nodigen u graag uit te praten over uw wensen om van uw feestavond een onvergetelijke happening te maken.

Lekker buiten

Het leukste terras van Elst!

Café In den Ommelanden beschikt tevens over een leuke afgesloten binnenterras. Het tuinterras beschikt over een vijftal tafels met twintig zitplekken en heeft tevens twee statafels met acht hoge krukken. Met terrasverwarming kunnen ook de rokers nu extra lang genieten van de na- en voorzomer! Het binnenterras is natuurlijk ook ideaal voor de feesten en partijen op zondagmiddag. Mits het zonnetje natuurlijk meewerkt!

Vergaderen

een ruime vergaderruimte

Het café beschikt verder over een ruime vergaderruimte voor vergaderingen van 10 tot 40 personen. De vergaderruimte is op afspraak beschikbaar vanaf 10.00 uur. Uw vergaderdag is uitstekend te combineren met een heerlijke lunch of een afsluitend diner of informele borrel. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ander idee?

We denken graag mee!

Café in den Ommelanden is dé perfecte locatie om een gezellige middag of avond met vrienden, familie, collega’s of andere groepen te organiseren. Heeft u een speciaal verzoek of uniek idee? Wij denken graag met u mee hoe we dit in ons gezellige café kunnen organiseren. Van inrichting van ons café tot aan drank- en eetmogelijkheden, niets is ons te gek! Neem contact met ons op en kom eens gezellig langs bij ons op locatie om het idee goed in kaart te brengen. Een goede kop koffie staat voor u klaar!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Graag nodigen wij u uit de diverse mogelijkheden van het café via de site te onderzoeken. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u ons altijd contact opnemen.