Wanneer:
09/11/2019 @ 21:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-11-09T21:00:00+01:00
2019-11-09T23:00:00+01:00

Terug van lang weggeweest: Stand Up comedy in de Ommelanden.

Nu niet kort op de donderdagavond, maar een uitgebreide en hilarische Comedy Show op de zaterdag
In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken op gevatte wijze de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee, maar allemaal keigrappig. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremony (MC). Vandaag is dat de charmante en goedlachse Marieke Peper.
Dan hebben we twee professionele toppers uit de wereld van stand up comedy, we stellen ze aan je voor

De eerste act van deze Comedy Night is niemand minder dan de ervaren en doorgewinterde professional REINIER MEIJER. Deze hilarische Amsterdammer trad op bij vele theaters, clubs en festivals in het land. Hij weet de avond altijd sfeervol op te luisteren dankzij zijn gevatte improvisaties. Hij heeft een gevoel van humor die bij iedereen aanslaat en daarom maakt hij er altijd een feestje van!

De hilarische afsluiter is VINCENT GEERS. Deze voormalige winnaar van het Cameretten Festival speelt al meer dan 15 jaar in alle theaters en comedy clubs van Nederland. Hij is een meeslepende verhalenverteller en zijn act kent verrassende twists. Eigenlijk wil je niet dat hij stopt met verhalen vertellen en grappen maken. Mag ik een groot applaus voor Vincent Geers!

Kortom: Drie toppers voor maar 5 euro, da’s geen geld!